Mikä ja kuka

Mikä?

Ajatuksella on blogi, jonka kirjoitukset keskittyvät luonnonkosmetiikkaan, hyvinvointiin ja elämään (eli kaikkeen siihen kiinnostavaan, mikä ei mahdu kahteen ensimmäiseen kategoriaan).

Monet kerrat olen googlannut kokemuksia jostakin luonnonkosmetiikan tuotteesta ja pettynyt, kun kukaan ei ole kirjoittanut siitä. Siispä päätin, että alan kirjoittaa itse. Aloin käyttää luonnonkosmetiikkaa muutama vuosi sitten: kaikki lähti Juice Beautyn Blemish Clearing Serumista, jonka bongasin lehdestä ja tilasin netistä. Hiljalleen suurin osa peilikaapin tuotteista on vaihtunut luonnonkosmetiikkaan, ja matkalle on mahtunut ainakin kymmeniä kokeiltuja tuotteita – toiveena löytää aina se täydellinen purnukka, joka taikoo ihosta ihanan. Blogistani löydät kokemuksiini perustuvia arvioita luonnonkosmetiikasta, ja kerron täällä omista suosikkituotteistani.

Luonnonkosmetiikan lisäksi kirjoitan hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Omaan elämääni hyvinvointia lisäävät esimerkiksi liikunta, kuten onlinejooga, kuntosalilla treenaaminen ja juoksulenkit, sekä pitkät yöunet, ulkoilu ja hyvä ruoka. Olen loputtoman kiinnostunut asioista, joilla voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin.

Kuka?

Ajatuksella-blogia kirjoitan minä, Annika, 30-vuotias opiskelija, kahden koiran ja yhden aviomiehen omistaja.

Tällä hetkellä olen jo kolmatta kertaa opiskelemassa; töitäkin olen tehnyt kahvilasta ja toimistosta lentokentälle ja lentokoneeseen. Maailmassa on niin paljon mielenkiintoista, etten vieläkään ole ihan varma, mikä minusta tulee isona!

Nautin elämän pienistä iloista, kuten ulkoilusta (mieluiten metsässä), hyvästä vihreästä teestä ja suklaasta (voisin elää Geishalla), kiireettömistä aamuista ja villasukista (joita kuluu puhki ainakin parit vuodessa).

Tervetuloa blogiini, toivottavasti viihdyt!