Lavera Hydro Sensation -misellivesi puhdistaa ja kosteuttaa

Lavera Hydro Sensation -misellivesi

Misellivesi on kuulunut ihonpuhdistuksen aamurutiineihini jo muutamia vuosia. Aamuisin iholle tuntuu riittävän hieman kevyempikin puhdistus, ja onhan kasvojen pyyhkäisy misellivedellä ihanan nopeaa ja kätevää – varsinkin kiireisempinä aamuina. Misellivedellä on paikkansa myös iltarutiineissa, ja sillä on hyvä viimeistellä puhdistus etenkin niinä päivinä, kun kasvoilla on ollut meikkiä (viimeisen vuoden aikana laskettavissa kahden käden sormin). Luonnonkosmetiikassa on hyvin valinnanvaraa misellivesissä, ja itse olen testannut kolmea erilaista.

Käytin useamman vuoden ja pullo toisensa jälkeen Mossan misellivettä, joka on toimiva ja edullinen. Viime vuonna tuli testattua myös Whamisan misellivesi, joka tuli kaupanpäällisinä tilatessani muita tuotteita. Whamisa oli minun iholleni jotenkin liian ”lähmäisen” oloinen, etenkin kesällä, vaikka muuten olenkin suuri Whamisa-fani. Talvella ilman kuivuessa se toimi hieman paremmin, mutta kaipasin Mossan jättämää raikasta tunnetta iholla. Uusi suosikki on kuitenkin löytynyt ja syrjäyttänyt jopa luottotuote Mossan – nimittäin Lavera Hydro Sensation -misellivesi.

Mossa-misellivesi ja Lavera-misellivesi

Lavera Hydro Sensation -misellivesi on huikea löytö: se puhdistaa ja jättää ihon ihanan kosteutetun oloiseksi olematta kuitenkaan yhtään tahmaisen ja lähmäisen tuntuinen, ja siinä on raikas tuoksu. Lisäksi se on pakattu erittäin reilun kokoiseen, 400 ml pulloon, jonka hintakin on edullisimmasta päästä. Itse olen viime aikoina tilannut paljon luonnonkosmetiikkaa Sinunapteekki.fi-verkkokaupasta, josta olen löytänyt monia suosikkituotteitani ja uusia tuttavuuksia hyvillä alennuksilla. Nytkin Laveran misellivesi näyttäisi olevan tarjouksessa, ja sen saa huikean edullisesti alle yhdeksällä eurolla. Täytyypä hamstrata näitä varastoon, kun ensi kerran tilaan!

Laveran misellivesi on todellinen löytö pintakuivalle, epäpuhtauksiin taipuvalle iholle ainakin näin talvella, ja uskoisin että se toimii vuoden ympäri. Kosteuttavina ainesosina Hydro Sensation -misellivedessä on käytetty ainakin luomuleväuutetta, hyaluronihappoa sekä viinirypäle- ja kurkkuuutteita. Iho tuntuukin tämän jäljiltä todella kosteutetulta ja joustavalta!

Kaapissa on edelleen yksi pullo Mossan misellivettä, joka tulee varmasti käytettyä kesällä (vaikka haluaisin ostaa heti uuden Laveran pullon tämän loppuessa). Laveraan verrattuna Mossan misellivesi ei tunnu yhtä kosteuttavalta, vaikkei se ole millään lailla kuivattavakaan mielestäni. Sen jälkeen iho kaipaa kuitenkin enemmän muita kosteuttavia tuotteita. Onneksi näitäkin peilikaapista löytyy, esimerkkinä ikisuosikkini Whamisan Toner Original (myös muut Whamisan kasvovedet on testattu ja hyviksi todettu, tosin uudet versiot niistä on vielä kokeilematta – en malta odottaa, että pääsen testaamaan).

Ehdoton suositus siis Lavera Hydro Sensation -misellivedelle, tästä en hevillä luovu!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *