Evolve Liquid Radiance Glycolic Toner -kasvovesi

Evolve Liquid Radiance Glycolic Toner

Evolve oli minulle pitkään tuntematon luonnonkosmetiikan brändi. Tai ei oikeastaan tuntematon, olin kyllä kuullut ja lukenut siitä ja purkit olivat ulkoasultaan tuttuja, mutta en ollut jostain syystä tullut kokeilleeksi yhtäkään Evolven tuotetta ennen viime syksyä. Onneksi kokeilin! Löysin nimittäin aivan supertuotteen, jota on hehkutettu muuallakin. Otsikkokin sen paljastaa: kyseessä on Liquid Radiance Glycolic Toner -kasvovesi.

Evolve Liquid Radiance Glycolic Toner -kasvovettä kuvaillaan hellävaraisesti kuorivaksi ja tehokkaasti kosteuttavaksi. Sen kuorivat ominaisuudet perustuvat kasviperäisiin AHA- ja BHA-happoihin, joita on kuitenkin tuotteessa ilmeisen matala pitoisuus, jolloin kasvovesi on myös kosteuttava eikä kovin ärhäkkä. Kasvovesi on pakattu 100 ml pulloon, ja se tuntuu riittoisalta. Hintaa kasvovedellä on useimmissa kaupoissa reilut 20 euroa, tosin edullisemminkin sen voi saada esimerkiksi Sinunapteekki.fi-verkkokaupasta, josta tuotteen näyttää tällä hetkellä saavan hyvällä alennuksella, eikä hintaa jää kuin reilut 15 euroa. Sieltä olen omanikin tilannut, sillä erityisesti nyt pienituloisena opiskelijana tulee kiinnitettyä aiempaa enemmän huomiota hintaan.

Mutta entäs kokemukseni itse tuotteesta? Tämä on todellinen supertuote, kun haluaa poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja karheutta! Olen käyttänyt Liquid Radiance Glycolic Toneria öisin, välillä muutamana iltana peräkkäin, joka toinen ilta tai toisinaan hieman harvemmin. Koska kasvovesi on koostumukseltaan melko vesimäistä, juoksevaa ja ohutta, olen kerrostanut sitä esimerkiksi kolme kerrosta iholle ennen kosteusvoidetta ja kasvoöljyä. Iho jää raikkaan tuntuiseksi, ja yön aikana kasvovesi tekee taikojaan. Aamulla iho on ihanan sileä! Muita kasvokuorintoja en olekaan kokenut tällä hetkellä tarvitsevani tämän rinnalle.

Evolve Liquid Radiance Glycolic Toner -kasvovesi

Kasvovesi sopii todella hyvin omalle pintakuivalle iholleni, joka tukkeutuu helposti. Liquid Radiance Glycolic Toner auttaa vähentämään epäpuhtauksia, kun epäpuhtaudet eivät jää kuolleen ihosolukon alle muhimaan. Aluksi oma ihoni tuntui hieman ärtyvän tuotteesta, kun käytin sitä monena iltana peräkkäin, mutta nyt voin hyvin käyttää kasvovettä useampanakin yönä putkeen ilman ongelmia. Mielestäni tuote ei kuitenkaan tunnu super kosteuttavalta, vaan enemmän kuorivalta. Kaipaankin sen rinnalle muita tuotteita kosteuttamaan ainakin näin talvella ilman ollessa kuivaa.

Evolve Liquid Radiance Glycolic Toner tulee aivan ehdottomasti jäämään vakiokäyttöön, ja suosittelen testaamaan helposti tukkeutuvalle ja pintakuivalle iholle, jollei ihosi ole todella herkkä. Oman ihanan lisäelementtinsä tuo kasvoveden makean kukkainen tuoksu, joka tulee appelsiininkukkavedestä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *